Család

A nádasban találták meg a halott újszülöttet Isaszegen

Halott csecsemőt találtak a Rákos-patak nádasában szombaton Isaszeg közelében. A rendőrség keresi az anyát. Egyelőre nem tudni, holtan született-e már a baba, vagy ilyen brutális módon akartak tőle megszabadulni.

A rendőrök egész éjszaka vizsgálták a Rákos-patak sűrű nádasát Isaszegen, miután újszülött holttestére bukkantak. A környékben élők a szirénázó rendőrautók zajára figyeltek fel. A rendőrök házról házra jártak a Pest megyei településen, arról faggatva a helyieket, nem tudják-e, kinek születhetett a napokban gyermeke.

Persze mindenkit sokkolt a rejtélyes csecsemőhalál, egy emberként találgatják, vajon ki lehet, aki ilyen borzasztó módon válik meg gyermekétől. Fölmerült az is, a baba eleve holtan született, de még ez sem menti fel az anyát, akiről a helyiek úgy gondolják, más településről érkezhetett.

Az ügyben a gödöllői rendőrség nyomoz, a részletekről mindössze annyit tudni, hogy szakértő bevonásával vizsgálják a halálesetet.

(Borsonline)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top