Család

Elsírta magát a rákbeteg nő bátyja, miután megtudta, hogy nagybácsi lesz

Azután, hogy 2005-ben mellrákkal diagnosztizálták, a brit nő sokáig gondolni sem mert az anyaságra. Kilenc évvel később azonban megtörtént a csoda.

2005-ben egy szempillantás alatt megváltozott az életem, mikor az orvosom közölte velem, hogy mellrákom van. Nem tagadom, egy időre összeomlott a világom” – kezdi a ma már 38 éves amerikai nő, Laura Macphee, majd hozzátette, a legjobban az a hír sújtotta le, hogy a kemoterápiás kezelés miatt talán sosem lehet saját gyermeke. 

Miután az orvosok először tünetmentesnek, majd gyógyultnak nyilvánítottak, próbálkozni kezdtünk a férjemmel. De hiába, úgy tűnt, nem tudok teherbe esni.” Laura a Facebook-posztban, amit a Love What Matters oldalán tett közzé, elárulta, abban az időszakban rengeteget sírt. Végül, miután feladta a reményt, hogy saját gyermeke lehet, jelentkezett férjével örökbefogadó szülőnek.

Éppen csak túl voltak az első meghallgatáson, mikor elkezdődtek Laura rosszullétei. “Biztos voltam benne, hogy csak elrontottam a gyomromat, de mikor még másfél héttel később is éreztem a tüneteket, úgy döntöttem, orvoshoz megyek. 36 éves voltam ekkor.” Három terhességi teszttel, egy vérvizsgálattal és egy ultrahanggal később, Laura már biztosan tudta, hogy várandós.

Elsírta magát a rákbeteg nő bátyja, miután megtudta, hogy nagybácsi lesz

Alig vártam, hogy elmondjam a hírt a családomnak. Különösen a bátyámnak, aki életem legnehezebb pillanataiban is végig ott volt mellettem és támogatott” – vallja be Laura, aki a megható pillanatról még egy videót is készített. A báty könnyfakasztó reakcióját Laura terhességének hírére ide kattintva nézheted meg. 

Olvass még többet a témában az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top