Család

“Az én apukám a legédesebb a világon” – Johnny Depp lánya nyilvánosan kiállt apja mellett

A bántalmazással vádolt Johnny Depp lánya, a fiatal színésznő és modell Lily-Rose Depp, apja védelmére kelt az Amber Heard-ügyben.

Miután Amber Heard kitálalt a Johnny Depp-pel való házasságuk gyötrelmes részleteiről, az egész világ azt találgatja, vajon ki mond igazat. Amber, aki azt állítja Johnny többször is bántalmazta őt, vagy Depp, aki tagadja a vádakat. Az 52 éves színész mellett kiállt volt élettársa és kislánya is.

 Vanessa Paradis, a színész két gyermekének édesanyja nyílt levelet írt, melyben leszögezi, hogy Depp érzékeny ember, aki nem lenne képes megütni egy nőt. Az édesanyát követte lánya is, a 17 éves Lily-Rose, aki az Instagramon ragadta meg az alkalmat, hogy kiálljon imádott apja mellett. Egy gyerekkori közös fotót posztolt, ezzel a szöveggel: “Az én apukám a legédesebb, legszeretőbb ember, akit ismerek. Mindig is csodás apukánk volt, az öcsémnek és nekem, és bárki, aki igazán ismeri, ugyanezt mondaná.”

 Forrás: Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top