Család

Lányát akarta meglepni az egyetemen az anyuka – nagyon félresikerült a dolog!

Az anyuka azt gondolta, jópofa ötlet lenne meglepni a kollégiumban a lányát. A dolog azonban nem úgy sült el, ahogy tervezte!

 A 18 éves, elsős egyetemista McKenna Pilling egyszer csak ezt a fotót kapta az anyjától: a képen a nő egy kollégiumi szoba ágyában fekszik, az aláírás pedig: “Találd ki, hol vagyok!”

Lányát akarta meglepni az egyetemen az anyuka - nagyon félresikerült a dolog!

 Az anyuka azért utazott a utah-i egyetemre, hogy egy váratlan látogatással meglepje a lányát. A kollégiumi szobáját azonban üresen találta. Várt egy 5 percet, majd gondolta, vicces lenne, ha a lánya ágyából küldene neki magáról egy szelfit. A gond csak az volt, hogy a lány ekkor a saját, az anyja pedig egy idegen kollégiumi szobájában tartózkodott!

 A lány rémülten visszaírt, hogy ő a saját szobájában van, és könyörgött, csak azt ne mondja az anyja, hogy valaki más szobájában szelfizett! 

A vicces balesetet ezután a lány megosztotta a Twitteren, ahol 16 ezren retweetelték! Szerencsére az anyuka nem bánja, hogy rajta röhög a fél internet – teljesen megérti, miért.

Még több anya-lánya sztori az NLCafén:

  • Itt a bizonyíték, hogy minden lány úgy öregszik, ahogy az anyja – fotók
  • Gyönyörű fotók: anyák fogják lányaik kezét szülés közben

Forrás: Telegraph

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top