Család

Rászoruló gyerekeket hívott meg a lagzijára

Az egyedülálló anyuka azért fújta le esküvőjét, mert nem értett egyet a házassági szerződéssel. De a lagzit már nem lehetett lemondani, ezért úgy döntött, meghívja rá az igazán rászorulókat.

 Yuri Sun gyönyörű fehér menyasszonyi ruhában ragyogott az esküvője napján, és 60 fős vendégsereget fogadott. Viszont házasságról szó sem volt, a vendégeket pedig életében akkor látta először.

Rászoruló gyerekeket látott vendégül meghiúsult esküvője lagziján a menyasszony
Rászoruló gyerekeket látott vendégül meghiúsult esküvője lagziján a menyasszony

 A hatéves kislányát egyedül nevelő anyuka a nagy nap előtt két hónappal döntött úgy, hogy lefújja az esküvőt – a házassági szerződést ugyanis igencsak problémásnak ítélte. Ekkorra azonban már le volt foglalva az elegáns Upper East Side-i Harold Pratt House luxushotel különterme, amit nem lehetett visszamondani. 

Rászoruló gyerekeket látott vendégül meghiúsult esküvője lagziján a menyasszony

Ezért Yuri, aki mielőtt New Yorkban sikeres lett, egy szegény család gyermekeként nőtt fel Kínában, úgy döntött,  ha már ő nem kapta meg a tündérmeséjét, megadja a jobban rászorulóknak. Így történt, hogy a 60 fős vendégsereg szegény körülmények között nevelkedő gyermekekből és szüleikből állt. A gyerekek imádták a lufikat, a süteményeket és a hangszereket – a luxuskörülményekről nem is beszélve! A menyasszonyt pedig a segítség boldogabbá tette, mintha kimondta volna a boldogító igent.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top