Család

Meghalt a súlyosan beteg kislány, akit apukája vett feleségül

Az egyéves kislánynál agytumort diagnosztizáltak. Mikor már nem maradt sok esélye a túlélésre, apukája tökéletes esküvővel lepte meg, hogy rövid életében legalább egyszer menyasszony lehessen.

Az egyéves Poppy-Mai Barnard-t agytumorral diagnosztizálták. A kislány szülei mindent igyekeztek megtenni, hogy gyermekük felépüljön, de mivel a kemoterápiát nem bírta az egészsége, abba kellett hagyniuk. Így azonban a babájuk a napokban “angyalkaszárnyakat növesztett”, és eltávozott.

Apukája vette feleségül a súlyosan beteg kislányt, hogy átélhesse az esküvőjét

A hírt az apukája, Andy jelentette be ezekkel a szavakkal. Az édesapa folyamatosan megosztotta a közösségi oldalakon lánya állapotát – így szeretett volna segíteni a hasonló helyzetben lévőkön.

A súlyosan beteg kislány felépülésében őszintén hitt ő is és a felesége is. Hogy lelket öntsön kislányába és magába, az apa gyakran beszélt neki arról, hogy gyönyörű, fehér esküvője lesz, ha felnő. Mikor az állapota rohamosan romlani kezdett, az édesapa úgy döntött, neki kell valóra váltania az ígéretét: ezért ő vette feleségül a kisbabát.

Apukája vette feleségül a súlyosan beteg kislányt, hogy átélhesse az esküvőjét

A tüneményes kislány ezután nem sokkal elhunyt. A szülőket megrázta a tragédia, de azt mondják, örülnek, hogy legalább ennyi időt együtt tölthettek, hiszen így is rengeteg boldogsággal ajándékozta meg őket a kislány. Most pedig egy olyan központ alapításán dolgoznak, ahol hasonlóan beteg kisgyerekek felépülésében segíthetnek majd.

Apukája vette feleségül a súlyosan beteg kislányt, hogy átélhesse az esküvőjét

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top