Család

Elválaszthatatlan lett az oroszlán apa és fia – megható képek

Miután az oroszlánkölyök anyja meghalt, apja egyedül viseli kicsinye gondját. Apa és fia között elképesztően szoros kötelék fonódott.

 A blackpooli állatkert oroszlánházának karácsony este óta csak két lakója van: Wallace és Khari, apa és fia. Khari mamája, Rachel, ugyanis épp szenteste hunyt el. A félárva kisoroszlánt azonban lelkiismeretesen és szeretettel neveli egyedül maradt apukája.

Elválaszthatatlan lett az oroszlán apa és fia - megható képek

 Ennél az idilli apa-fia kapcsolatnál ritkán látni meghatóbbat, akár az állatvilágban, akár az emberek között keresgélnénk. Wallace és Khari együtt fogyasztják el minden táplálékukat, és a nap többi részében is elválaszthatatlanok.

Elválaszthatatlan lett az oroszlán apa és fia - megható képek

 

Az állatkert dolgozói azt mesélik, Wallace-nak nem Khari az első kölyke, és mindig is fantasztikusan viselkedett a kicsinyeivel. Így mikor az anyuka eltávozott, nem kellett attól tartaniuk, hogy ne viselné Khari gondját. Problémák akkor adódhatnak, ha a most még csak kölyök oroszlánból felnőtt lesz – ekkor ugyanis a büszkeség felülírhatja a békességet. Addig azonban boldogan élvezhetik egymás szeretetét és gondoskodását!

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top