Család

Anyja elhagyta, mert lábak nélkül született – azóta profi sportoló lett a lányból

Hihetetlen, de a most következő történet 100%-ig igaz! A lábak nélküli lányból nemcsak hogy a gimnasztika bajnoka lett, de elképesztő titkot fedezett fel a múltjából!

 A Jennifer nevű lányt szülei a születése napján a kórházban hagyták. Lemondtak róla, mert lábak nélkül született. Szerencséjére azonban egy olyan család fogadta örökbe, ahol szert tehetett arra az erőre és önbizalomra, ami nélkül ma nem tartana ott, ahol.

Anyja elhagyta, mert lábak nélkül született - azóta a gimnasztika bajnoka lett a lányból!

 Jennifer álma ugyanis az volt, hogy sportoljon: a gimnasztika bajnoka akart lenni, akárcsak példaképe, a Dominique Moceanu nevű lány. Jennifer nem adta fel: szülei segítségével és támogatásával edzésbe fogott, és hétéves korára már versenyeket nyert. Eközben más sportokban is jeleskedett, például a baseballban. 

Anyja elhagyta, mert lábak nélkül született - azóta a gimnasztika bajnoka lett a lányból!

Egy nap, puszta kíváncsiságból, rákérdezett az anyjánál a születésére. Ekkor tudta meg, hogy biológiai anyja lemondott róla. Jennifert tovább hajtotta a kíváncsiság, és elkezdte kutatni gyökereit. Azonban olyan hihetetlen felfedezésre bukkant, amit legmerészebb álmaiban sem gondolt volna: az eredeti vezetékneve Moceanu, csakúgy mint példaképének! Kiderült, hogy nem csak véletlenről van szó: példaképéről bebizonyosodott, hogy a nővére is!

Anyja elhagyta, mert lábak nélkül született - azóta a gimnasztika bajnoka lett a lányból!

Azóta Jennifer Hollywoodba költözött, és következő extrém fellépésére készül. Nővérével pedig elválaszthatatlanok lettek.

A videón nemcsak a teljes sztoriról, hanem Jennifer elképesztő tehetségéről is megbizonyosodhatsz:

Forrás: Littlethings

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top