Család

New York-i lakásában neveli a cuki bárányt a sztárséf

Az árván maradt kis bárány új gazdájának hála, belekóstolhatott a nyüzsgő nagyvárosi életbe!

 Laila Gohartól, egy menő New York-i étterem séfjétől egyik nap megkérdezte az egyik beszállítója – aki egy közeli farmon dolgozik – nem venne-e a magához egy árván maradt kis bárányt? A nő, annak ellenére, hogy eddig csak kutyái voltak, és hogy egy New York-i lakásban él, izgatottan mondott igent a kérdésre.

New York-i lakásában neveli a cuki bárányt a menő szakácsnő

 Így került hozzá a most már egy hónapos bárányka, Ziki. A lány barátja először kikötötte, hogy Ziki csak a földön aludhat, de hamar meglágyult a szíve: azóta Ziki a párral együtt alszik az ágyukban. És hogy milyen egy bárányt nevelni a Soho kellős közepén? Laila elmondta, hogy nem szereti sétálni vinni a bárányt, mert az emberek egyszerűen nem bírnak leszállni róla – a nő most már érti, milyen lehet egy celeb élete. Ha muszáj kivinnie Zikit, akkor egy vászontáskában hordja. Egyébként a kis bari a ház privát udvarán játszik, és ha megéhezik, mindig várja egy kis tej.

New York-i lakásában neveli a cuki bárányt a menő szakácsnő

Bármilyen közel is kerültek egymáshoz, Ziki lassan elég nagy lesz, hogy visszamenjen a farmra, ahol – Laila tervei szerint – kiváló ricottával és tejjel láthatja majd el hajdani jótevőjét.

Forrás: Vogue

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top