Család

Ezek a boltok lesznek nyitva most vasárnap

Az IKEA például május közepéig zárva marad vasárnaponként, és még jó pár üzlet kivár, de a legtöbb hiper és bevásárlóközpont már kinyit ezen a hétvégén.

Két héttel ezelőtt megszűnt a vasárnapi boltzár, és azóta folyamatosan nyitnak ki a nagy üzletláncok boltjai, de akadnak olyanok, akik még várnak a nyitással. A nemrégiben fojtó gyerekjelmezt visszahívó IKEA például csak május 22-étől nyit vasárnaponként, a Decathlon és a Praktiker pedig május 8-tól.

Az olyan, főleg élelmiszert és vegyesárut kínáló üzletláncok, mint a Tesco, az Auchan, a Spar, a Lidl és az Aldi arról adtak hírt, hogy április 24-étől minden vasárnap nyitva lesznek, azt azonban érdemes megnézni, hogy mettől meddig, ez ugyanis áruházanként eltérő lehet, bár sok helyen egyszerűen az egy évvel ezelőtti szokásokhoz tértek vissza.

A fővárosi nagy bevásárlóközpontokban, a honlapok tanúsága szerint ismét lehet majd vasárnap is vásárolni. A WestEnd oldalán jelzik, hogy mely üzletek nyitnak ki most vasárnap, a MOM Parknál hasonlóan: itt az összes üzlet majd május 22-től lesz nyitva vasárnaponként. Az Aréna, az Allee és a Mammut külön hírt nem rakott ki az oldalára, de a nyitvatartás címszó alatt az szerepel, hogy az üzletek 10-19 óra között kinyitnak vasárnap, a Campona pedig egyelőre azt ígéri, hogy egyes üzletei látogathatók a hét utolsó napján is.

(via Inforádió)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top