Család

Saját anyja szerelte le a szexista férfit a Facebookon – a kommentjein szakadni fogsz!

Ez a férfi élete végéig bánni fogja, hogy megosztott egy szexista poént a Facebookon. Amit az anyjától kapott érte, azt nem teszi ki az ablakba!

Íme a bizonyíték, hogy nem minden fiús anyuka bálványozza feltétel nélkül a kicsi fiát: ez az anyuka például erősen hangot adott a nemtetszésének a fia szexista magatartása miatt. A fiú pedig egy életre megemlegeti, amit kapott!

A fiú ezt, a “Meninist” nevű Facebook-oldalon talált szexista mémet osztotta meg, amin arról olvashatunk, hogy mi kell egy férfinak és mi egy nőnek ahhoz, hogy vonzó legyen. Míg a férfi oldalon tucatnyi tulajdonság szerepel a “legyen jó állásától” kezdve, a “legyen jó apaalapanyagig”, a női oldalon mindössze annyi az elvárás,  hogy “ne legyen túl kövér”.

Saját anyja szerelte le a szexista férfit a Facebook-on

A fiú csak egy dologgal nem számolt: hogy a posztot az anyja is látni fogja, aki vele ellentétben a feminista jogok nagy támogatója. A nő nem habozott megosztani felháborodását, és telispammelte a fia Facebook-falát. A bejegyzések sajnos már nem olvashatók, de egy szemfüles twitterező még időben lementette őket. Az anyuka szókimondó beszólásain te is szakadni fogsz, lássuk a legjobbakat!

Saját anyja szerelte le a szexista férfit a Facebook-on

NAGYON MÉRGES VAGYOK RÁD. AZONNAL SZEDD EZT LE. Ebből lesz egy beszélgetés. Szerinted ez igaz? Elég önző és húgyagyú vagy, hogy elhidd ezt a baromságot?

Ezek alapján FIAM akkor én egyáltalán nem vagyok vonzó és semmit se jelentek neked! Ja és te meg én elmegyünk egy ki***ott ebédre együtt.

Aztán kiderült, hogy az anya screen shotolta a posztot és a saját megjegyzéseit:

Saját anyja szerelte le a szexista férfit a Facebook-on

Nagyon örülök, hogy végig screen shotoltam ezeket a kommenteket. Minden lánynak meg fogom mutatni, akit hazahozol. Az esküvőd napján is fel fogom hozni. ÖRÖKRE téma lesz!

Szerencsére a dühös anyuka nem tud kifogyni a sértésekből, így folytatja:

Saját anyja szerelte le a szexista férfit a Facebook-on

Milyen érzés, hogy örökre egyedül maradsz, mert egy HÜLYE SEGGFEJ vagy?

Nem tetszik, hogy szétspammelem a falad? Akkor ne posztolj ilyen lószart, amiben csúnyának hívsz engem! Mert megvédem magam

Aztán felteszi a habot a tortára, egy klasszikusnak aligha mondható sértéssel:

A proktológusod hívott, hogy megtalálta a fejed.

Forrás: Some

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top