Család

Két kilométeren át követte a kutya a vonatot – fotó!

Nehezen tudták lecsalogatni a sínről a tüneményes négylábút, ma már örökbe is adják.

Majdnem két kilométeren át követte egy New York-i kutya az elővárosi vonatot. A Tie névre hallgató németjuhász-skótjuhász keverék Bronxban fedezte fel a szerelvényt, melyet a Harlem folyó feletti vasúti hídon át egész Manhattanig követett. Majdnem két kilométeres folyamatos sprint után Harlem megállónál tudták csak a közlekedési hatóság rendőrei a hároméves kutyát lecsalogatni a sínekről.

Tie kicsit bicegett, egyébként jó állapotban volt – nyilatkozta a történtek után Luis Alvarez rendőrt. “Eleinte ijedtnek tűnt, de aztán csóválni kezdte a farkát. Nekem is van kutyám, ebből láttam, nagyon barátságos jószággal találkoztunk. Ha a gazdája nem jön érte, én viszem haza, három lányom van, nagyon szeretnének még egy kutyát” – mesélte.

A kutya a nevét a síneket összekötő vasúti talpfákról kapta, melyek közé néha beakadt a lába, ám mindig sikerült kimásznia közülük. Mivel Tie sem nyakörvet, sem más azonosítót nem viselt, a kaland után állatotthonba került, pénteken pedig örökbe adják, ha gazdái addig nem jelentkeznek.

Forrás: dailymail.co.uk/
Forrás: dailymail.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top