Család

2 éve halott apjától kapott e-mailt a fiú

A dologban nincs semmi természetfeletti, ellenben nagyon is megható: a haldokló édesapa szívfacsaró üzenete két évvel a férfi halála után érkezett meg fiához.

Egy Reddit felhasználó osztotta meg a szívfacsaró e-mailt, ami most érkezett postaládájába két éve halott édesapjától. A néhai apuka az időzíthető FutureMe programot használta, hogy a síron túlról üzenhessen fiának.

Helló, Fiam! A sírból szólok hozzád…búú! Mindig is mondtam, hogy kísérteni foglak. De komolyan: mire ezt olvasod, én már nem vagyok. Remélem, mostanra már sikerült megszoknod az életet az öreged nélkül, és az anyádnak is segítettél ebben” – írja a néhai apuka szívszorító üzenetében.

Két éve halott apjától kapott e-mailt a fiú

A fiú nem osztotta meg a teljes üzenetet, mivel az nagyon személyes, de az édesapa néhány tanácsot és érzelmeit is leírta a nem mindennapi levélben.

A Future Me-vel egyébként bárki küldhet levelet elsősorban jövőbeli önmagának, amit kedvünk szerint időzíthetünk az eljövendő napok egyikére.

Forrás: DailyMail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top