Család

19 évvel korábbi autóbaleset miatt halt meg a kismama

A fiatal kismama egy kisgyermekkori baleset miatt vesztette életét – 19 évvel később.

 Hayley Huntert 2 éves korában ütötte el egy autó, de a sérüléseket azóta sem heverte ki. Olyannyira, hogy ez a gyermekkori trauma okozta halálát is – épp mikor már a terhessége 14. hetében járt. 

19 évvel korábbi autóbaleset miatt halt meg a kismama

Az akkor 2 éves kislányt és anyukáját egy autó gázolta el, mikor a járdáról egy parkoló autóbusz mögül az úttestre léptek. Mindketten túlélték, bár az anyuka súlyos testi sérüléseket szenvedett, a kislánynál pedig a baleset után tanulási nehézségek és poszttraumatikus epilepszia fejlődött ki.

Hayley váratlanul, tavaly április 28-án hunyt el, miután egy epilepsziás roham tört rá. A halottkém szerint ez egyértelműen a régi ütközés következménye.

19 évvel korábbi autóbaleset miatt halt meg a kismama

A történetet még tragikusabbá teszi, hogy a lány a halálát megelőző napon járt ultrahangvizsgálaton a nőgyógyásznál, és eksztatikus állapotban ért haza a magzat fényképeivel.

A halálhírről értesülve az egykori baleset okozója, Glynn Moss is részvétét fejezte ki. A férfi sem tudta feldolgozni az ütközés emlékét, így a lány halála is megrázta. Az édesanya azonban biztosította, hogy az epilepszia okozta a lánya eltávozását, és nem ő.

Forrás: The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top