Család

Újra együtt fotózták a három rákbeteg kislányt – megható képek

A három rákbeteg kislányt pár éve készült közös fotójuk tette világhírűvé. Most a kis harcosok újra összeálltak, hogy egy közös képen egyesítsék erőiket.

A három rákbeteg kislány, Rheann (8), Ainsely (6) és Rylie (5), először 2014-ben találkoztak, mikor két fotós, Lora Scantling és Christy Goodger készítettek róluk egy tündéri, vintage hangulatú sorozatot. A képek bejárták a világot, a kislányok azóta pedig tovább haladnak a gyógyulás útján – és most újra összeálltak egy képre.

Újra együtt fotózták a három rákbeteg kislányt - megható képek

A fotósok úgy döntöttek, a kislányok kezébe adják a két évvel ezelőtti felvételt, hogy a mostani képen lehessen látni, mennyit változtak rákbetegségük alatt. Szerencsére mindhárom lány állapota javult: Ainsley-nek a vérét továbbra is megfigyelés alatt tartják, Rylie-t háromhavonta ellenőrzik, de már edzeni is eljár, Rheann-nak pedig a nemrég lezajlott kemoterápia hatására kihullott a haja és a szeme is károsodott, de szerencsére ő is javul: aktívan biciklizik és játszik a barátaival.

Újra együtt fotózták a három rákbeteg kislányt - megható képek

A tündéri kislányok nemcsak egymásba, hanem rákbeteg gyerekek millióba önthetnek lelket, hogy ne adják fel a küzdelmet a betegség ellen.

Újra együtt fotózták a három rákbeteg kislányt - megható képek

Forrás: Today

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top