Család

Kisfiút akart az autójába csalni Újpesten egy férfi

A negyedik osztályos kisfiút azzal próbálta az autójába csalni az ismeretlen férfi, hogy segít a nehéz táskáját elvinni. A rendőrség kéri a szülőket, jelentsék be a hasonló eseteket.

A kerületi újság olvasója jelezte, iskolába tartó kisfiát egy ismeretlen férfi az autójába akarta beültetni.

“Ha már iskola a téma és ez az oldal is újpesti oldal, szeretném jelezni, hogy reggel iskolába menet (Újpesti Károlyi István Általános Iskola és Gimnázium) a negyedik osztályos fiunkat egy idősebb férfi el akarta csalni, mivel nehéz a táskája, elviszi autóval iskolába. Régen láttunk rendőröket sétálgatni reggelente az iskola környékén. Gondolom, van jobb dolguk is, de úgy látszik, kezdenek megint előszivárogni ezek a gyerekcsalogató, ne mondjam mik… egy-két rendőr reggel és délután megnyugtató lenne…” – írta a jogosan felháborodott édesanya a IV. kerületi lapnak.

A rendőrség kéri a szülőket, ha bármilyen hasonló esetet tapasztalnak, jelezzék a lakóhely szerint illetékes rendőrségen, hívják a 107 vagy 112-es segélyhívószámokat, vagy jelentsék írásban a Police.hu oldalon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top