Család

Csodás idő, szuper tavaszi programok várnak április első hétvégéjén

Móka, kacagás, családi futás, párnacsata és szamócaültetés is vár rád április első hétvégéjén.

Most már biztosan érkezik a tavasz, az első áprilisi hétvégén töltődj, pihenj tartalmas programokkal. Válogass kedvedre programajánlónk kínálatából.

1. Poénzuhatag az Erkelben

Április 3-án, vasárnap mutatják be az Erkel Színházban a Monthy Python csoport Brian élete című filmjének színpadi változatát, amelyen szem biztosan nem marad szárazon… a nevetéstől.

2. Aki mer, az nyer?

Április 1-től a Holokauszt Emlékközpont vadonatúj időszaki kiállítással jelentkezik, melynek témája Rejtő Jenő kalandos élete. A kiállítás ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

3. Párnacsata Nap

Mit szólnál egy jó kis párnacsatához? Na nem, nem otthon, hanem a város szívében. Izgalmas? Akkor gyere el április 2-án szombat délután a Hősök terére.

4. Decathlon Családi és Gyerekfutás

Csodás idővel kecsegtet a hétvége, irány egy szuper futóverseny a Velencei-tó partjára. Választhatsz rövidebb vagy hosszabb távokat, futhatsz egyedül vagy a családdal, utána pedig lazíts egy pörgős zumbával az agárdi szabad strandon.

5. Ültess szamócát!

Hamarosan érik a finom és zamatos eper, éppen ezért a Füvészkertben április 2-án szombaton 10 órától megtanulhatod, hogyan gondozd a szamócát, ha szívesen beleásnád magad a termesztésbe.

7. Porondon a bolondom

A hétvégi programok közül nem maradhat ki a Bábakalács Bábszínház vidám, bolondos előadása, ami életről és játékról szól. Remek szombati délutáni szórakozás kicsiknek és nagyoknak egyaránt a Klebelsberg Kultúrkúriában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top