Család

2 év után szökött meg az emberrabló fogságából a tinilány

A japán tinilányt két éven keresztül sehol sem találták. Egy fiatal férfi tartotta fogva.

A 23 éves, japán Teraucsi Kabu 2014 márciusában rabolt el egy akkor 13 éves lányt Saitama városából. A férfi azzal csalta el őt, hogy szülei válnak és az ügyvédi irodába viszi őt. Először Csiba városában tartotta őt fogva, majd Tokióba költöztek. Olyan szigorúan őrizte őt, hogy nem tudott megszökni, egészen múlt vasárnapig.

A férfi ezúttal nem zárta kulcsra a lakást, amikor elment bevásárolni, a tinilány ezt kihasználva megszökött, majd egy pályaudvar nyilvános telefonfülkéjéből felhívta anyját, aki azonnal érte ment, és a rendőrséget is értesítette. A lányt rendőri védelem alá helyezték.

Két év után szabadult az emberrabló fogságából a tinilány

Néhány órával később a Tokiótól délnyugatra fekvő Itóban egy utcán véresen bukkantak rá feltételezett fogvatartójára. A férfi azt mondta a rendőröknek, hogy öngyilkosságba akart menekülni, ezért egy éles tárggyal nyakon szúrta magát. Kórházba vitték őt, és felépülése után fogják letartóztatni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top