Család

Feldarabolta nejét a darnózseli hentes

Horror a Győrhöz közeli Darnózseliben: a gyanú szerint egy férfi először megölte a feleségét, majd feldarabolta és elégette a holttestet, és szétszórta annak maradványait.

Kedden megkezdődött a pere annak a férfinak, akit felesége brutális meggyilkolásával vádolnak.

A vádirat szerint N. János 2014 májusában egy este megvárta a feleségét annak mosonmagyaróvári munkahelye előtt és megölte őt, majd kocsijának csomagtartójába rejtette és hazaszállította a holttestet, melyet gyermekük elalvása után a házban kialakított húsfeldolgozóban feldarabolt. A gyanúsított még a gyilkosság éjszakáján megpróbálta elégetni a holttestet, a maradványokat pedig a réten szétszórta.

Nem tetszett a férjnek, hogy felesége látni akarja a gyereket

A 45 éves férfi viszonya a feleségével megromlott, a nő darnózseli otthonukból Győrbe költözött. Válófélben voltak, de hogy az asszony az ideiglenesen az apánál lévő kisebbik gyermekét láthassa, 2014 májusban úgy döntött, hamarosan visszaköltözik a közös családi házba – a férj ezt nem tudta elfogadni.

A gyanúsított tagad

A vádirat ismertetése után a bíró meghallgatta az emberöléssel gyanúsított N. Jánost, de a férfi nem akart vallomást tenni, sem kérdésekre válaszolni a bíróság előtt, és közölte, hogy nem követett el bűncselekményt. A bíró ismertette a vádlottnak a nyomozás alatt tett vallomásait, amelyekben azt állította, hogy a felesége életben van, és vitatta a maradványok DNS-vizsgálatának eredményeit. A nyomozás szerint a feleség akkor adott magáról utoljára életjelet, amikor bezárta a munkahelyéül szolgáló helyiséget. Ezután az asszony és a férfi mobiltelefonja a darnózseli családi ház irányába mozgott.
A per csütörtökön, tanúk meghallgatásával folytatódik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top