Család

Amerikában kezd új életet a láb nélküli, mészárszékről menekült kutya – képek

A tüneményes golden retriever szerencsére jó messzire maga mögött hagyta sötét múltját, és esélyt kapott egy boldogabb életre.

 Dél-Koreában a kutyákra még mindig elsősorban csemegeként tekintenek – házi kedvencként csak az utóbbi időben kezdtek nézni rájuk. A Chi Chi nevű golden retriever keverék sajnos az előbbi kategóriába esett.

Amerikában kezd új életet a láb nélküli, mészárszékről menekült kutya - képek

 Chi Chire egy vidéki húspiac mögötti szemétkupacban találtak rá. A lábai dróttal voltak összekötve, ami annyira felsértette a bőrét, hogy kilátszottak a csontok és az inak. A megmentői egy állatklinikára vitték, ahol megállapították, ahhoz, hogy életben maradjon, a kutyusnak mind a négy lábát amputálni kell. 

Chi Chit a műtét után két hónapig egy szöuli klinikán kezelték. Itt tanulta meg, milyen műlábakkal élni. Innen egy Los Angeles-i menhely fogadta örökbe, akik a Facebookon és a Youtube-on is megosztották szomorú történetét. Erre figyelt fel egy arizonai házaspár, Richard és Megan Howell, és elhatározták, hogy örökbe fogadják a kutyust.

Amerikában kezd új életet a láb nélküli, mészárszékről menekült kutya - képek

Chi Chi most már boldogan él, a legjobb úton halad afelé, hogy terápiás kutya váljon belőle. Gazdái szerint ugyanis Chi Chi sorsa és a belőle áradó szeretet sok embernek segíthetne, hogy elfogadja a betegségét.

Amerikában kezd új életet a láb nélküli, mészárszékről menekült kutya - képek

Forrás: Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top