nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Halálba ugrott a negyedikről, miközben az anyja mosott

Halálba ugrott a negyedikről, miközben az anyja mosott

A herbálfüggő fiú a kórházban halt meg, búcsúlevelet hagyott hátra.
NLCafé
f Ajánlom

A szombathelyi Váci Mihály utca egyik házának negyedik emeleti ablakából vetette le magát a 18 éves F. Attila péntek este, miközben anyja a szomszéd szobában mosott. Attiláról azt hitte az édesanyja, hogy új dalszöveget ír, pedig a búcsúlevelét körmölte, majd kiugrott – írja a nyugat.hu. A fiú napi szinten fogyasztott herbált, azaz szintetikus drogot.

A biofűnek nevezett szintetikus drogtól durva kényszerképzetek gyötrik a használókat, van, aki fennakadt szemekkel rángatózik. A 18 éves F. Attila pszichiátriai kezelés alatt is állt, korábban az ereit is felvágta. Öngyilkossága előtt nem vette be a napi szükséges gyógyszeradagját.

Attila nem dolgozott. Néhány évig nevelőintézetben élt zűrös dolgai miatt, de 18 éves korában hazakerült. Családját fizikailag soha nem bántalmazta, de megkövetelte a napi pár száz forintját, amiből biofüvet vásárolt. Ettől aztán “beállt”, és aznapra nem volt baj vele.

A fiú lopott is a családtagjaitól, az eladogatott tárgyak, ruhaneműk árából kábítószert vásárolt. A környéken nyílt titok, hogy sokan szívják a megtévesztő módon biofűnek nevezett mérget Szombathely ezen városrészében.

Megosztás Facebookon