Család

Hármas ikrek mellett két kislányt hagyott hátra a fiatal nő

Összesen öt gyereket hagyott hátra egy fiatal kansasi nő, akinek a hármas ikrei alig tíz nappal a halála előtt, koraszülöttként látták meg a napvilágot.

A Rott családban nagy volt az öröm, amikor a hétéves Chloe és a kétéves Tenley mellé megérkeztek az ikrek is, akik egyébként természetes úton fogantak. Az anya nem egészen öt perce volt otthon, épp csak magához ölelhette két idősebb lányát, amikor egy vérrög végzett vele.

A férj azonnal tudta, hogy hatalmas a baj, amint a felesége mellkasi fájdalmakra panaszkodott, majd összeesett. Pár nappal az ikrek születése után már volt egy tüdőembóliája az asszonynak, de az a kórházban történt, az orvosok tudták kezelni a helyzetet. Haza is engedték a nőt, mert úgy vélték, a gyógyszerekkel felügyelet alatt tudják a kockázatot.

Még 30 sincs, de öt kicsi gyerekről kell gondoskodnia
Joey Rott 30 éves sincs, de öt kicsi gyerekről kell gondoskodnia

A család barátai most arra gyűjtenek, hogy fizetni tudjanak egy állandó bébiszittert, mert az apának dolgoznia is kell, hogy felnevelhesse az öt gyereket. A rokonok is csatasorba álltak, de így is embert próbáló évek elé néz a fiatal apa.

Forrás: newser.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top