Család

Durván megalázták a kisgyermekes anyukát az áruházban

Bármely szülővel előfordulhat, hogy a gyereke nyilvános helyen kezd el hisztizni. Egy brit anyát megaláztak emiatt.

Lindsay Robinson 16 hónapos kislányával, Heidivel ment be az egyik manchesteri John Lewis áruházba. Miközben a nő nézelődött, a kislány elveszítette a türelmét, és hisztizni kezdett. Az anya saját bevallása szerint mindent megtett azért, hogy megnyugtassa, ám ekkor a férfi osztály egyik alkalmazottja hozzájuk lépett, és felszólította őket, hogy hagyják el az áruházat, mert panaszkodtak rájuk.

Hisztiző gyereke miatt zavarták ki az áruházból az anyukát

“Nagyon megdöbbentem. Ledobtam a kulcstartót és a hátizsákot, amit meg akartam vásárolni Heidinek, az alkalmazott pedig kitessékelt bennünket a boltból” – mesélte Lindsay.

A felháborodott nő ezek után felhívta a cég ügyfélszolgálatát, és beszámolt nekik az őt ért megaláztatásról. Visszahívták, és elnézést kértek tőle az alkalmazottjuk viselkedése miatt, illetve felajánlották, hogy küldenek neki egy 20 font értékű kupont, kompenzáció gyanánt. Lindsay azonban nem akar többé visszamenni az áruházba.

Forrás: metro.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top