Család

Bilincsben vitték el a hétéves autista kisfiút

Az anya teljesen kiborult, amikor autista kisfiát bilincsbe verve vitték el az iskolából.

Egy floridai iskolából bilincsben vezetett el az iskolai rendőr egy autista és traumás agysérüléstől is szenvedő kisfiút, majd erővel megpróbálta egy pszichiátriai intézetben elhelyezni.

Az Allan nevű fiú állítólag egy dührohama során úgy tartott egy ceruzát, mintha le akarná szúrni vele azt a speciális nevelési igényű gyerekekre szakosodott pedagógust, aki vele foglalkozott. Ekkor verte bilincsbe a rendőr, majd elszállította egy közeli mentális betegekkel foglalkozó kórházba, ahol azonban nem voltak hajlandóak felvenni.

Allan anyja elmondta, hogy a fia tényleg nagyon agresszív tud lenni bizonyos ingerek hatására, de megfelelő módszerekkel gyorsan le lehet szerelni és megnyugszik. Ehhez képest a rendőr leteperte a földre, és hátrabilincselte a kezét. “Iszonyúan mérges vagyok” – árulta el a nő.

Az anya képeket készített a bilincs okozta sérülésekről
Az anya képeket is készített a bilincs okozta sérülésekről

A helyi törvény egyébként lehetőséget ad arra, hogy veszélyesnek ítélt embereket kortól függetlenül megbilincseljenek, ennek ellenére az anya ügyvédet fogadott, és pert fontolgat. Az esetet az iskola és a helyi seriff is vizsgálja.

Forrás: yahoo.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top