Család

Amíg a szülőszobán vajúdott, barátja egy másik nőt vett feleségül

Kis híján összeomlott a fiatal lány, amikor szembesült vele, hogy míg ő a szülőszobán vajúdott, barátja egy másik nőt vett feleségül.

A 24 éves skóciai Heather fülig beleszeretett a 21 éves dominikai Adonisba, akivel a karibi országban hónapokig együtt dolgozott egy helyi szállodában.

A lány közös gyermeküket várta, Adonisszal azt tervezték, a karibi országban nevelik a kicsit. Heather a szülés előtti hetekben, váratlan komplikációk miatt utazott vissza hazájába, de mindenképpen úgy tervezte, a kisbabával együtt érkezik vissza. Aztán amikor kisfia, Diego megszületett, egy ismerőse írt üzenetet a Facebookon, hogy míg ő a sülőszobán vajúdott, Adonis egy másik nőt vett feleségül. A férfi ugyanis kiposztolta az esküvői fotókat a közösségi oldalára.

Heather vakon bízott a fiúban
Heather vakon bízott a fiúban

Heather, amikor meglátta a képeket, úgy érezte, mintha egy emeletes busz ütötte volna el. Adonis, fehér menyasszonyi ruhába öltözött nőt tartott a kezében. Föl nem foghatta, mégis hogyan történhetett ez az egész. Csupán néhány hetet töltöttek külön, a másik nőnek alig egy hónapja lehetett megszervezni az esküvőt. Egyáltalán, mikor és hogyan találkoztak? – záporoztak a lányban a kérdések.

Aztán rájött a válaszra. A másik nő az a 31 éves német lány volt, aki abban a szállodában szállt meg, ahol Heather és Adonis dolgozott. Még azt is látta, hogy szerelme és Julia ismerősöknek jelölték egymást a Facebookon, sőt leveleket is váltottak egymással. A fiú elismerte, megcsalta őt a lánnyal, de amikor Heather terhes lett, megnyugtatta, nem kell aggódnia Julia miatt.

Míg barátnője kisfiát hozta a világra, Adonis egy másik nőt vett feleségül
Míg barátnője a kisfiát hozta a világra, Adonis egy másik nőt vett feleségül

Amikor Heather felhívta telefonon a fiút, és az esküvőről kérdezte, Adonis csak annyit tudott mondatni: “sajnálom”. A lány a történtek ellenére visszautazott Dominikára, hogy apja láthassa kisfiát, mert úgy gondolja, a kicsi érdekében tartania kell vele a kapcsolatot. Heather, így utólag rendkívül ostobának érzi magát, mert vakon bízott a fiúban.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top