Család

Ezért jó szeretők a befelé forduló emberek

Az introvertált személyiségtípus, bár zárkózott alkat, tökéletes társ lehet a párkapcsolatban.
Ezért jó szeretők a befelé forduló emberek

 Az extrovertáltságot, már-már magamutogatást igénylő mai világban, nehezen boldogulnak az introvertált, befelé forduló személyiségtípusok. Még ha nehezen nyitják is fel a kagylóhéjukat, és zárkózottságuk arroganciának is tűnhet, ne féljünk kapcsolatba bonyolódni az introvertáltakkal, mert szeretőnek viszont tökéletesek!

Jó hallgatók

Nem fognak állandóan a szabadba vágni, és egy beszélgetés alatt nem csak az érdekli őket, hogy szót kapjanak. Meghallgatnak, és figyelned rád.

Figyelmesek

Olyan apróságokat is megjegyeznek, amiket mások nem, és megértőek a hibákkal vagy furcsaságokkal szemben. Az empátiájuk sok boldogság forrása lehet!

Megbízhatóak

Egy introvertált személyiségre lehet számítani: akár ha segítségről, akár ha titkok megosztásáról van szó. Neki nem mások, vagy mások véleménye a fontos, hanem az, akivel együtt van.

Őszinték

Az introvertáltak úgy gondolják, a hazugság fájdalmasabb, mint az igazság. Ezzel a tulajdonságukkal akár meg is bánthatnak, de legalább mindig tudod, mire számíts tőlük.

Élvezik az intim pillanatokat

Ha veled vannak, csak rád figyelnek, és szeretik megélni az intim, romantikus helyzeteket, ezért mesteri szintre fejlesztették a szerelem művészetét is!

Forrás: Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top