nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Új-Zélandon már a spagettiszörny is összeadhatja a szerelmeseket

Új-Zélandon már a spagettiszörny is összeadhatja a szerelmeseket

Új-Zélandon már a repülő spagettiszörny templomában is kimondhatjuk a boldogító igent!
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

 Minden vallásnak megvannak a saját rituáléi, miért ne lehetne a repülő spagettiszörny egyházának is saját szertartása? Lehet is. Karen Martyn, az új-zélandi érdekeltségű egyház vezetője az első olyan vallási vezető, aki lebonyolíthatja az esküvőt hivatásosan is, természetesen csakis a repülő spagettiszörny által szentesítve.

Új-Zélandon már a spagettiszörny is összeadhatja a szerelmeseket

A szertartásnak nincsen külön díja, annyi a záloga, hogy a házasulandó tényleg mindent tudjon a repülő spagettiszörny tanításairól. Ennek kapcsán mindenkit arra buzdítanék, hogy nézzen ennek utána, ízelítőnek legyen elég annyi, hogy a vallás követői szerint a világot egy repülő, húsgolyós spagettiszörny teremtette.

Forrás: Mashable

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon