Család

Menyasszonyi tánc helyett menyasszonyi úszás – vízi esküvői fotózás a legújabb őrület

Ausztráliában a párok a tengerbe csobbannak, és ott készülnek róluk az esküvői fotók. Bizarr? Kicsit. Mindenesetre gyönyörű képeket nézhetsz meg a hétköznapinak csöppet sem nevezhető esküvőkről.

Ausztráliában egyre több pár választja a tengert az esküvői fotózás helyszínéül. A romantikus tengerparti pillanatok helyett menyasszony és vőlegény együtt csobbannak vízbe, és állnak avagy úsznak különböző pózokba az esküvői fotósnak.

A meglehetősen extrém esküvői helyszínválasztást és a fotózást a párok leginkább azért vállalják be, mert az átlagostól eltérő élményeket szeretnének megörökíttetni. Egy másodpercig sem kételkedünk benne, hogy ez minden bizonnyal sikerül nekik.

A fotózásra a boldogító igen kimondását követően kerül sor. A párok szerint a vízi esküvő sokkal intimebb pillanatokkal ajándékozza meg őket, mint a hagyományos fotózás.

El kell ismerjük, a vízbe merülős esküvői képek valóban lenyűgözőek. Mindenesetre azon elméláztunk, vajon a menyasszonyi ruhát kölcsönző szalonban mekkorára meresztenék a szemüket, ha közölnénk, megúsztatjuk a tengerben a habos-babos ruhakölteményüket. De tény az is, egy ilyen esküvő előtti készülődéssel órákat spórolhatnánk, hiszen nem baj, ha nem tökéletes az esküvői smink, és a frizurával sem szükséges túl hosszan bíbelődni.

Nézd meg a vízi esküvőkön készült fotókat a galériában

Megnézem
Összes kép (1)

Olvass még különleges esküvőkről cikket az NLCafén

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top