Család

Tedd fel ezt a fejedre, és egyből elalszol

A különleges fejpánt állítólag segíthet, hogy mélyebben és pihentetőbben aludjuk át az éjszakákat.
Ez az új eszköz segíthet az alvásban

Ha a megfelelő alvásról van szó, nem csak az órák számítanak, hanem az is, mennyi időt töltünk az egyes alvási szakaszokban. Az igazán pihentető fázis a “mély alvás” fázisa, azonban ez sokaknak lerövidülhet, még akkor is, ha amúgy nem is aludtak olyan kevés órát. Ezt a problémát szeretné orvosolni a Sleep Shepherd Blue névre keresztelt fejpánt.

Ez az új eszköz segíthet az alvásban
Ez az új eszköz segíthet az alvásban

Ez a fejpánt először is analizálja az alvási szakaszainkat, majd különböző hangok segítségével próbálja megtanítani az agyunkat, hogy minél több időt töltsünk a mély alvás szakaszában. Ezek a különleges hangok tudományosan bizonyítottan segítik az agyad, külön-külön zümmögnek füleinkbe a fejpántból és fokozatosan húznak le a mély alvásba. A megoldás egyébként különösen szimpatikus lehet azoknak, akik bár alvási problémákkal küzdenek, de nem szívesen vetik magukat gyógyszeres kezelés alá. A Sleep Shepard Blue fejpántokat egyelőre Kickstarteren lehet előrendelni.

Forrás: HuffingtonPost

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top