Család

Összeverekedtek a szülők – felborították a babakocsit

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azokkal a szülőkkel szemben, akik a bogácsi strandon, gyermekeik előtt összeverekedtek, és eközben felborították azt a babakocsit is, amiben három hónapos gyermekük volt.

Garázdaság vétség és kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Cs. Olivér 32 éves és K. Mónika 41 éves egri lakosokkal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2015. június 7-én 15 óra 30 perc körüli időben a bogácsi strandon előzetes szóváltást követően, gyermekeik szeme láttára bántalmazták egymást, s mindeközben felborították azt a babakocsit is, amiben három hónapos gyermekük pihent – számolt be a police.hu.

Az ügyben folytatott nyomozást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top