nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
21 év után jött rá, hogy elvált tőle a férje

21 év után jött rá, hogy elvált tőle a férje

Az ügyvéd férj egy ügyes trükkel elérte, hogy elválasszák a feleségétől, a házasságkötésük után mindössze 4 hónappal. Az asszony azonban erről évtizedekig nem szerzett tudomást.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Cristina Carta Villa 21 éven keresztül abban a hitben élt, hogy férjnél van. Az 59 éves nő csak nemrégiben tudta meg, hogy 31 évvel idősebb férje, Gabriel Villa valójában már 21 évvel ezelőtt elvált tőle. A nő beperelte a férfit, azt akarja elérni, hogy a válást nyilvánítsák semmisnek, tekintettel arra, hogy nem tudott róla. Mindemellett Cristina meg akarja akadályozni azt is, hogy a férje eladja 1,4 millió dollár értékű New York-i otthonukat, ahol az elmúlt két évtizedben éltek.

A pár 1994-ben kötött házasságot, az ügyvéd férj azonban az esküvő után mindössze 4 hónappal titokban el is vált a feleségétől azért, hogy ne kelljen vele megosztania a vagyonát. A válást a Dominikai Köztársaságban intézte, és a helyi hatóságokkal elhitette, hogy saját magát és a feleségét egyaránt ő képviseli az ügyben, így történhetett meg, hogy az asszony tudta nélkül bontotta fel a házasságot.

20 év után jött rá, hogy elvált tőle a férje

A nő tavaly novemberben vette észre, hogy a neve nem szerepel az elvileg a férjével közös tulajdonban lévő lakásuk adózási papírjain. Ügyvédet fogadott, aki rövidesen kiderítette, hogy ez azért van, mert hivatalosan elváltak.

Bár Gabriel Villa azt állítja, hogy a házasságuk problémás volt, Cristina tagadja ezt. Azt mondja: ő mindvégig szerető feleség és anya volt, boldognak érezte magát a házasságában, és a nehéz pillanatokban is támogatta a férjét. Éppen ezért fáj neki annyira, hogy a férfi évtizedeken keresztül átverte őt.

Forrás: Oddity Central

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon