nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Sarka Kata kislánya tiszta édesanyja

Sarka Kata kislánya tiszta édesanyja

Sarka Kata kislánya cuki jelmezben ment a farsangra.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

 Hajdú Péter és Sarka Kata kislánya, Noncsi februárban lesz hétéves! Noncsi nemcsak szupercuki – amit ha jól sejtünk, azzal is kifejezett, hogy fehér kiskutyának öltözött a farsangon –, hanem pont olyan szép, mint az anyukája. Nemcsak mi gondoljuk így, de apukája is. Hajdú Péter szerint a lánya tiszta anyukája.

Farsang a suliban, fehérben Noncsi???????????????? Istenem tiszta anyja, elképesztően szép csaj????????❤️

Közzétette: Hajdú Péter – 2016. február 11.

Sarka Kata és Hajdú Péter egyébként a Valentin-napot megelőző estét a Story-gálán töltötték. Mutatnánk is extraromantikus képet róluk. A többi fotót pedig megnézhetitek a Story-gáláról készült összefoglalónkban.

Sarka Kata kislánya kiköpött édesanyja

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon