nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Eltűnt egy 16 éves lány Pécsett

Eltűnt egy 16 éves lány Pécsett

Úgy tudni, a 16 éves lány a barátnőjével együtt tűnt el, még kedden.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A 16 éves Csirke Liviát február 9-én látták utoljára a pécsi autóbusz-állomáson. Eltűnésekor fehér dzseki, fekete sztreccsnadrág és rózsaszín vászoncipő volt rajta.

A babarcszőlősi lány az iskolából nem érkezett haza, úgy tudni, hogy a barátnőjével együtt vannak, mindkettőjüket keresi a rendőrség.

Eltűnt neve: Csirke LiviaÉletkor: 16 évesEltűnt: 2016.02.09.Lakhelye: BabarcszőlősUtolsó ismert tartózkodási helye:…

Közzétette: Eltűnt emberekért-megoszthatod – 2016. február 10.

A rendőrség kéri, hogy aki az eltűnt személy jelenlegi tartózkodási helyével vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a rendőrséget: a 107 vagy 112 számon, vagy az ingyenesen hívható telefontanú számát: 06-80-555-111.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon