Család

Megkérte kedvenc ápolónője kezét a leukémiás kisfiú – tündéri videó

A nap úriembere kétségkívül ez az ötéves kisfiú, aki saját kezűleg készített eljegyzési gyűrűvel kérte meg kedvenc ápolónője kezét.

Az ötéves Gideon Robinsonnál tavaly novemberben diagnosztizáltak leukémiát. A kisfiút egy San Diegó-i kórházban kezelik, itt ismerte meg Sarah Richards nővért, aki kezdettől fogva rengeteget segít neki és a családjának a betegséggel vívott küzdelemben.

“Mindig odafigyel rá, még olyankor is, ha nem hozzá vagyunk beosztva, beköszön, és szeretgeti egy kicsit” – méltatta az ápolónő kedvességét Gideon édesanyja, Sosy Robinson.

Megkérte kedvenc ápolónője kezét a leukémiás kisfiú

Amikor a fiúcska megtudta, hogy kedvenc ápolónője még nincs férjnél, de szívesen férjhez menne, úgy döntött, ő maga kéri meg a kezét. Az eljegyzési gyűrűt saját maga készítette el pipatisztítóból és gyöngyökből. Majd pedig annak rendje és módja szerint térdre ereszkedett, és megkérte Sarah nővér kezét.

És hogy mit válaszolt az ápolónő? “Persze, te lehetsz a kórházi férjem” – mondta a kisfiúnak.

A bűbájos lánykérésről videó is készült:

“Siránkozhatunk és viselkedhetünk úgy, mintha vége lenne a világnak. Vagy kihozhatjuk a lehető legtöbbet abból, ami adatott, szép pillanatokkal és szeretettel” – fogalmazott Sosy Robinson.

Forrás: Buzzfeed

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top