Család

Ezzel a trükkel fokozhatod a libidódat!

Annyit mondunk: nyugodtan izzadj meg, mielőtt ágyba bújnál!

Ha úgy érzed, kissé színtelen a szexuális életed, talán jól jöhet egy kis libidónövelő trükk. Ráadásul ez egy olyan trükk, ami egyszerű, mint a misszionáriuspóz, és több szempontból is hasznos lehet: az indianai egyetem legfrissebb kutatása ugyanis bebizonyította, hogy a szex előtti mozgás fokozhatja a vágyat!

Ezzel a trükkel fokozhatod a libidódat!

A kutatásban kimondottan olyan hölgyeket vizsgáltak, akik antidepresszánst szednek, és annak egyik mellékhatásaként csökkent szexuális étvágyról panaszkodtak. 52 nőt kértek meg, hogy látogassanak el az edzőterembe, mielőtt ágyba bújnának partnerükkel, és szinte mindegyikük magasabb libidóról számolt be egy kiadós edzés után. A fokozott fizikai aktivitás és a felgyorsult szívritmus, amit egy edzés okozhat, állítólag képes hamarabb megteremteni a szexuális izgatottság állapotát a nőknél. Sajnos azonban gyorsan kell cselekedni – ez a hatás csak akkor érvényesül, ha az edzés után már 10-30 perccel az ágyban vagyunk.

Forrás: Prevention

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top