Család

Instagram-sztár lett a lányból, aki feladta karrierjét, hogy körbeutazza a világot

A gyönyörű szőke lány Los Angeles-i luxuséletét és bankárkarrierjét adta fel, hogy külföldön önkénteskedjen és világot lásson.
Instagram sztár lett a lányból, aki feladta karrierjét, hogy körbeutazza a világot

A Kiersten Rich nevű lány is beáll azok sorába, akiknek elegük lett a pénz és érdekek által irányított világból és a mókuskerékszerű munkából, és helyette inkább nagyvilág felfedezésére indultak.

Kiersten, miután elvégezte az egyetemet, egy nagy pénzügyi cégnél helyezkedett el, és a fizetéséből bőven futotta luxuslakásra és dizájnerruhákra. Hiába haladt az élete biztonságos mederben, észrevette magán, hogy egyáltalán nem boldog. Így hát felmondott, és világ körüli útra indult.

Instagram sztár lett a lányból, aki feladta karrierjét, hogy körbeutazza a világot

Kalandjait blogján, a The Blonde Abroadon (Egy szőke külföldön) osztja meg, ahol hasznos tanácsokkal és bátorító tippekkel látja el azokat a főleg női olvasóit, akik világ körüli utazáson gondolkoznak.

A lánynak természetesen Instagram-profilja is van (@theblondeabroad), ami majdnem olyan népszerű, mint a celebeké: 122 ezer követőt tudhat magáénak. 

Instagram sztár lett a lányból, aki feladta karrierjét, hogy körbeutazza a világot

Elmondása szerint az utazások során több országban is vállalt önkéntes munkát, és felfedezte nem csak a világot és a boldogságot, hanem önmagát is. A szebbnél szebb fotói között ugyan nem találjuk önkéntes munka nyomát, de az biztos, hogy szuperül érezte magát minden országban, ahová eljutott.

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top