Család

Különleges családi játszóházra bukkantunk…

A KÖKI Terminál legfelső emeletén egy mesevilágszerű, színpompás csodavilág és egy formabontó építészeti megoldásokban gazdag, egyedülálló családi szórakoztatóközpont mixtúrája tárul elénk.

A KACKAC Játszóház immár ötödik éve ad otthont a gyerekeknek, ahol kicsik és nagyok egyaránt megtalálják a számukra kedves időtöltést! A Kackac egy kifejezetten ingergazdag környezet, kiváló szocializációs helyszín. A nagy sikerű, zsetonos működtetésű, speciális logikai, készség- és gondolkodásfejlesztő játszógéppark játékai kígyónyi hosszúságú jegyekkel jutalmazzák a gyermekeket, akik mindeközben szórakoztató módon fejlesztik reflexeiket, mozgáskoordinációjukat, valamint problémamegoldó képességüket.

Különleges családi játszóházra bukkantunk...

Mindig imádtam játszani! – kezdte Gábossy Ákos, a KACKAC alapító-ötletgazdája. – A Kackacban együtt a család, a gyerekek mégis szabadon belefeledkezhetnek a játék kínálta, semmihez sem hasonlítható gondtalanságba. Ez az az életérzés, amely a maga páratlan gondolkodásmódjával igazán egyedivé teszi a Kackacot. Nem titkolt célom volt, hogy akár 99 éves korig is élvezetes minividámparkkal közös családi élményt nyújtsunk a dél-pesti családoknak. Itt a nagypapák unokáikkal együtt táncolnak a “fényeken” ugrálva, vagy akár tekében versenyezhetnek a pontokért. A specialitásunk: az egyedi születésnapok.      

Különleges családi játszóházra bukkantunk...

Az un. “white party” valóban egy teljesen újszerű színpadi eseménye a születésnapoknak. Óriási élmény, nagyszerű látvány és  fergeteges buli a gyerekeknek. Adott időben elsötétített  játszóházban, UV fényben úszó színpadon, remek zenékre “örömtáncolnak” a gyerekek, világító nyakfüzérrel, pomponokkal, angyalszárnyakkal, glóriákkal, a fiúknak elegáns csokornyakkendővel, Al Capone-kalapokkal. A white parti csúcspontja, a felemelő zenére komponált pezsgős, tűzijátékos köszöntő, amely nemcsak az ünnepeltet, hanem a szülőket is rendszeresen meghatja. Legyen szó tehát rendezvényről vagy csak egy vidám családi délutánról, a KACKAC remek választás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top