nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Egy apuka küzd azért, hogy legyen pelenkázó a férfi mosdóban

Egy apuka küzd azért, hogy legyen pelenkázó a férfi mosdóban

Egy kisbabájára egyedül vigyázó apuka csak remélheti, hogy talál egy olyan felületet a férfimosdó padlóján, ahol tisztába teheti gyermekét.
NLCafé
f Ajánlom

Amíg az apák egyre jobban kiveszik a részüket a kisbabák gondozásából, a társadalom mintha nem követte volna le ezt a változást. Tökéletes példa erre – még ha magunktól nem is jutna eszünkbe –, hogy nem láttunk még olyan férfimosdót, ahol lett volna kialakítva pelenkázási lehetőség. Pedig igazán természetes, hogy az apuka épp egyedül van a csecsemővel – de ha pelust kell cserélni, meg van lőve.

A Scotty Schrier nevű férfi sem várja el feleségétől, hogy mindig ő ugorjon a gyerekekhez. Csakhogy egy közös éttermi vacsora alkalmával, hiába ajánlotta fel, hogy majd ő pelenkáz, ha a férfimosdóban erre nem volt lehetősége.

Miért nincsenek a férfimosdókban pelenkázó asztalok?

Az apuka felháborodásának hangot is adott: Dads Who Change Diapers (Apukák, akik pelust cserélnek) című blogján kifejtette, hogy nem érti, miért hiszik még mindig az emberek, hogy a nők dolga elintézni a pelenkacserét.

Mindeközben a sztárvilágból is felszólaltak a kérdésben: a szexi újdonsült apuka, Ashton Kutcher egy Facebook-posztban fejezte ki nemtetszését, hogy képtelen akárhol tisztába tenni a gyerekét, a pelenkázóasztalok hiánya miatt.

A kérdés, hogy meddig kell várniuk a felelősségteljes apáknak a probléma megoldására, Magyarországon is jogos – még ha eddig nem tette is szóvá senki. Kíváncsian várjuk a fejleményeket!

Forrás: Popsugar

Megosztás Facebookon