Család

A retusálással mindent eltüntettél, ami fontos nekem

Egy negyvenes nő kereste meg azzal a kéréssel Victoria Caroline Haltom profi fotóst, hogy készítsen róla szexi képeket, amivel meglepheti férjét karácsonyra. A nő szép és csinos volt, mégis retusálást és finomítást kért a képekre.

A fotós elmesélte a történetet:  a nő a szemembe nézett, és elárulta, milyen szomorú amiatt, hogy férje már nem látja annak a szép nőnek, aki egykor volt. Azt mondta, szeretné, ha még egyszer gyönyörű lehetne – legalább a fotókon –, ezért arra kért, retusáljam a képeket, és tüntessem el róluk a terhességi csíkjait, a ráncait és a pluszkilókat.

A retusálással mindent eltüntettél, ami fontos nekem

Én elkészítettem a fotósorozatot, majd a fotókon kisimítottam a bőrét, eltüntettem a narancsbőrt, a striákat, ráncokat. Gyönyörű lett a képeken. De hamar rájöttem, mekkora hibát vétettem, amikor a nő férjétől egy e-mail érkezett:

Szia! Victoria XY férje vagyok. Azért írok neked, mert nemrég kaptam egy általad fotózott képsorozatot a feleségemről. Nem akarok elégedetlennek tűnni, és nem haragszom rád, de van néhány gondolatom, amit szeretnék megosztani veled. Nagyon régóta, 18 éves korom óta ismerem a felségemet. Van két gyönyörű gyermekünk, sok örömet és bánatot okoztunk egymásnak az évek során, és azt hiszem, nos, valójában tudom, hogy a feleségem azért készíttette ezeket a retusált képeket, hogy megfűszerezze az életünket. Néha kifogásolja, hogy nem találom elég vonzónak, és fél attól, hogy egyszer elhagyom egyszer egy fiatalabb nő miatt…

A folytatásért kattints a Dundi angyal caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top