Család

Eljegyezte egymást a párizsi terrortámadást túlélő pár

A fiatal ír pár a földön fekve szenvedte végig a párizsi Bataclan koncertteremben történt túszejtő-mészárló akciót. Most eljegyzésükről adtak hírt.
 Eljegyezte egymást a párizsi terrortámadást túlélő pár

Katie Healy és David Nolan a lány születésnapjára utazott múlt hónapban Párizsba. David úgy gondolta, romantikus lesz elvinni kedvesét a szerelem városába, és minden olyan helyet megnézni, amit Katie szeretne.

Azt nem is sejtették, hogy olyan élményben lesz részük, ami tényleg egy életre összekovácsolja őket. Katie listáján ugyanis az Eagles of Death Metal koncert is szerepelt, amit végül a három Daes-terrorista tett pokollá.

A pár a földön fekve hallgatta végig, ahogy körülöttük embereket végeznek ki. Végig fogták egymás kezét, és csak pár szót suttogtak egymásnak. Ezt a pár szót sosem felejtik el.

“Egész idő alatt nyugtattuk egymást Daviddel. Én azt mondtam neki, hogy maradjon fekve, és hogy szeretem. Ő azt válaszolta, szeret. Ezt a négy mondatot ismételgettük: maradj nyugton, maradj fekve, ne mozogj, szeretlek.”

Egy hónappal később, Katie már élete legboldogabb napjáról tett közzé egy bejegyzést a Twitteren, és itt jelentették be eljegyzésüket is.

Reméljük, tényleg örökre együtt marad a túlélő pár!

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top