Család

Öregembernek álcázta magát a nagymama, hogy találkozhasson az unokájával

Eltiltották az unokáját a nagymamától, az asszony azonban mindenképpen látni akarta a kisfiút.

A 66 éves Gloria Laniece Bryant eltiltották az unokájától, hogy miért, azt nem hozták nyilvánosságra, pedig a történet megítéléséhez lényeges lenne tudni. A nagymama mindenesetre nem nyugodott bele, hogy nem láthatja a kisfiút, ezért meglátogatta az iskolában. Az intézmény személyzete azonban ekkor már  tudta, hogy a kisfiú szülei nem engedélyeznek semmilyen kapcsolatot a gyerek és a nagymamája között, ezért kihívták a rendőrséget. Az asszony birtokháborítás és zaklatás miatt figyelmeztetést kapott.

Öregembernek öltözött a nagymama, hogy találkozhasson az unokájával

Ezek után sem adta azonban fel. Egy októberi napon álszakállt ragasztott, öregembernek öltözött és egy botra támaszkodva bebotorkált az unokája iskolájának étkezdéjébe. Amikor megtalálta a gyereket, édességeket és játékot adott neki ajándékba, ám az iskola személyzete felismerte, ezért menekülnie kellett.

Egy rendőrtiszt felhívta telefonon Bryant, aki bevallotta, hogy beszökött az iskolába az unokájához, mert kétségbeesetten vágyott arra, hogy láthassa.

A kisfiú anyja távol tartási végzést akar kérni a nagymama ellen, mert attól fél, hogy az asszony elrabolja a gyereket. Bryannak néhány nappal ezelőtt börtönbe kellett vonulnia, hogy a szabálysértés miatt rá kirótt szabadságvesztés büntetést leülje.

Forrás: Press Citizen

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top