nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
15 kiborító dolog, amit csak egy szülő tud átérezni

15 kiborító dolog, amit csak egy szülő tud átérezni

Szülőnek lenni nem sétagalopp. Ezt mutatják be azok a zseniális képregények, amik humorral tálalják a valóságot.
NLCafé
f Ajánlom

Brian Gordonnak köszönhetjük azokat a rajzokat, amik őszintén, kendőzetlenül mutatják meg, milyen az, amikor az embernek gyereke van.

15 Fotó megtekintése

Képregény a gyereknevelésről

Esküszöm, nem tolvaj vagyok... csak megpróbálom kicsempészni a házból a gyerekem régi játékait.
Még több +
Normál esetben így festenek az emberek, ha kicsit fáradtak. (Sóhaj) <br> És így néznek ki a gyerekek, ha kicsit fáradtak: „Mindenkit utálok, és tönkreteszek mindent!"
Még több +
Napközben: – Vizet? <br> – Nem! <br> Sport után: – Vizet? <br> – Köszönöm, nem! <br> Vacsoránál: – Hozhatok...? <br> – Nem! <br> Alvásidő után egy órával: – Vizet akarok!
Még több +
Autóbiztonsági útmutató gyerekeknek. <br> 21. század: Gyerekzár. Gyerekülés. 5 pontos biztonsági öv... etc. <br> Amikor én voltam gyerek: „Próbáljatok meg kapaszkodni, bukkanók jönnek!"
Még több +
Fogmosási útmutató gyerekeknek: 1. lépés: vidd fel a fogkrémet! <br> 2. lépés: sikáld meg a fogakat! <br> 3. lépés: öblíts! <br> 4. lépés: valami őrült okból kifolyólag kend szét a fogrémet a csapon, a falon és a tükrön!
Még több +
– Kukucs! Kukucs! <br> – Még egyszer! Még egyszer! <br> – Kukucs! Kukucs! <br> – Még egyszer! Még egyszer! <br> – Na még egyszer kukucs! <br> - Nem még egyszer csinálod! Örökre ezt csinálod! <br>
Még több +
A bölcsiben: <br> – Nee! Nem akarok bemenni! <br> – Nee! Nem akarok hazamenni!
Még több +
– Drága erős akaratú gyermekem! Tudomásul vettem, hogy veled született makacsságodnak köszönhetően egyszer kiváló vezető válik belőled. <br> – Azt mondtam: AKAROM! <br> – De most úgy viselkedsz, mint egy kis hülye!
Még több +
Az első gyerekem ezt nézte a tévében: nevelő célzatú programok kizárólag pozitív mintákkal. <br> Amit a legkisebb gyerekem néz a tévében: Istenem, azt se tudom, hogy az idősebbik mit néz!
Még több +
Ezért nem hívnak meg több babazsúrra: <br> "Nézzétek meg ezt a tündéri rugdalózót ezzel az istenverte 30 patenttel elől, amit rohadtul imádni fogsz hajnali 3-kor."
Még több +
Így tartsd magad távol az idegesítő gyerekjátékoktól: <br> Mielőtt megveszel egy játékot, nyomd meg a gombot! Kiad magából bármilyen hangot? <br> Most nyomd meg a gombot még vagy egymilliószor, mert a gyermeked is pontosan ezt fogja tenni!
Még több +
– Istenem, most kezdődik a szellemjárás. <br> – Hogy mi? <br> – Minden éjszaka ugyanabban az időben megőrül. <br> – Ohhh, tényleg szörnyen fest. <br> – Komolyan mondom! Csak várd ki a végét! <br> - Waaaaaaaaaa! <br> – Mi történik? <br> - Ne aggódj, néhány óra, és abbahagyja!
Még több +
- Ohh, igaz! Nos! Azt hiszem, az én hibám, hogy ennyire szarkasztikus vagy, mert én vagyok a legszarkasztikusabb szülő az egész világon. Igazam van?
Még több +
Úgy csináld, ahogy mondom, és ne úgy, ahogy én csinálom!
Még több +
Nem viszem a gyermekeimet étteremben, mert nagyon szeretek enni – és nagyon szeretek bocsánatot kérni idegenektől.
Még több +

forrás: upworthy

Gyereknevelés az NLCafén!

Megosztás Facebookon