Család

Folyamatosan zaklatja volt élettársát a gyermekét elrabló francia apa

A szombathelyi gyerekrabló a fiával közös posztokat tesz közzé a Facebookon, és üzenetekkel zaklatja volt élettársát.

A 46 éves francia Patrick Royer december 8-án délután öt körül Szombathelyen bántalmazta gyermeke édesanyját, ezután ismeretlen helyre távozott kétéves kisfiukkal.

A férfit európai elfogatóparancs alapján körözik, amiről ő valószínűleg nem is tud, mert nem lapít, folyamatosan közös képeket posztol a Facebookon a kisfiúval, ráadásul zaklatja is gyermeke anyját, Katalint a gyermekrablás óta üzenetekkel igyekszik manipulálni. A Bors információi szerint az élettársak kapcsolata Patrick Ro­yer bizarr szokásai miatt romlott meg, a férfi például megtiltotta Katalinnak, hogy éjszakánként megszoptassa a kisfiát, egész egyszerűen azért, mert zavarta őt a “túl hangos” motoszkálás. De azt sem engedte, hogy Leon megkapja a védőoltásokat, mert azt vallotta, hogy a természet rendje szerint az erőseknek erre nincs szükségük. A férfi állandó lelki terrorban tartotta a családját, Katalin ezért hagyta el két évvel ezelőtt.

Folyamatosan zaklatja volt élettársát a gyermekét elrabló apa

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top