Család

Amikor válás után a gyerek is a játszma része

Juli és Ábel voltak már házasok, amikor egymás mellé terelte őket az élet. Három gyerek az egyik puttonyban, egy a másikban. Semelyik gyerek nem kicsi már, korán kezdték – ebben hasonlítanak.

Egy valamiben nem: míg Juli házassága szépen elcsendesült és sikerült mindent lezárni, addig Ábel exe nem nyugszik, és mindent elkövet, hogy beleköpjön a házaspár levesébe a válás után is. Ehhez még egy nem túl etikus eszközt is kitalált: a közös lányukat is bevonja a játszmáiba. Juli küldött nekem levelet, nem is egyet, a legutolsóban arról adott hírt, hogy épp egy házkutatáson vannak túl, illegálisan tartott fegyvert kerestek a férjénél. A hatóságoknak az ex adta az ötletet, természetesen nem találtak semmit. És ez nem az egyetlen, a mindennapokat felforgató húzása a lányával az oldalán.

Előtörténet: egy rosszul sikerült házasság

Hatalmas gyötrődés előzte meg a szétválást, nehéz otthagyni az embernek azt, amit felépített. A párom közölte, hogy mihelyt a ház tehermentes, ő elköltözik. A felesége természetesen továbbra sem dolgozott, ő azonban tényleg így is tett, és addigra már érzelmileg teljes mértékben lezárta a kapcsolatát, és válni akart, döntésében végig megingathatatlan volt. 

A történet folytatását a Második feleség caféblogon olvashatod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top