Család

Elrabolta a kétéves magyar kisfiút francia apja

A bölcsődéből rabolta el francia apja a kétéves magyar kisfiút. A szombathelyi rendőrség megtalálásukhoz a lakosság segítségét is kéri.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság közleménye szerint egy kétéves magyar kisfiút és francia állampolgárságú édesapját keresik. miután a 46 éves Patrick Royer december 8-án, kedden délután öt óra körül ismeretlen helyre vitte 2 éves gyermekét, Varró Leon Bálintot. A rendőrség a lakosság segítségét kéri megtalálásukban. A férfi 185 centiméter magas, vörös hajú, vörös szakállú.

Az MTI úgy értesült, az apa az egyik szombathelyi bölcsődéből elrabolta a gyermeket, miután egy szóváltást követően tettleg bántalmazta a gyermek édesanyját. A nő súlyos sérülést, orrcsont törést szenvedett.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri, aki a férfi és a gyermek tartózkodási helyéről bármilyen információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a “Telefontanú” ingyenesen hívható 06/80/555-111-es zöld számon. A bejelentéseket a 107-es és 112-es központi segélyhívó telefonszámok bármelyikén is megtehetik.

Elrabolta a kétéves magyar kisfiút francia apja

Fotó: Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top