Család

Vallomások: “Tudom, hogy nem helyes, amit tettem”

A második leggyakoribb kérdés, amit az emberek feltesznek nekem: miért járnak a férfiak örömlányokhoz?

Nos ennek nagyon sokféle oka lehet, és az évek során hallottam is jó párat. A közhiedelem az, hogy az vesz pénzért szexet, aki egyébként nem jutna nőhöz. Na ez akkora baromság, mint ide Lacháza. Az évek során a vendégeim között ugyanúgy előfordult alig 30 éves, Dávid-szobor alkatú fiatal férfi, ahogy idősödő, magányos öregúr.

Most J. történetét hoztam el nektek. Amikor először hívott fel telefonon, hogy látta a hirdetésemet, akkor nem is jött el hozzám. Éjszaka volt, már nem vártam senkit aznapra, ezért hosszasan elbeszélgettem vele. Valahogy megéreztem, hogy inkább erre van szüksége. Nem, egyáltalán nem szexuális dolgokról társalogtunk, hanem teljesen hétköznapiakról.

Néhány nappal később aztán – megint csak éjszaka – újra megszólalt a telefon, és megint ő volt. Megkérdezte, hogy meglátogathat-e, én pedig lelkesen igent mondtam, hiszen már nagyon kíváncsi voltam rá. Amikor megláttam, rögtön szimpatikusnak találtam, pedig nem volt az a kifejezetten szép ember. De sütött belőle a jóság, és amúgy is mindig bejöttek a mackós pasik. Gyorsan megbeszéltük, hogy ő semmi mást nem akar, csak egy alapprogramot. Elküldtem zuhanyozni, aztán én is, majd lefeküdtem mellé az ágyra.

A folytatásért kattints a Sorskerék caféblogra!

Szex,ahogyan már megírtuk:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top