Család

Mit keresnek a nők a férfiakban?

A magas, szikáran izmos, bicepszes, szemüveges és hosszú hajú fiúk a zsánereim. Legalábbis ezt mondtam volna néhány éve, ha megkérdezik.

Ehhez képest a jelenlegi párom, akit 9 éve szeretek, nem magasabb nálam, nem szikár, már nem is izmos, teljesen jól lát és tök kopasz. Mégis megfogott benne annak idején valami. Valami, ami a mai napig is él, s ami miatt a mai napig ő a társam, s terveim szerint még sokáig marad is.

Igen, minden nőnek más az ideálja. Már ami a külsőségeket illeti. Van, aki a szőkére, más a sötét hajúra esküszik. Egyeseknek a mackós fazonok jönnek be, másoknak a kigyúrt macsók, megint másoknak a tudós fazonok, vagy épp az öltönykék. Külsőségekben ahány nő, annyiféle férfit keres. Azonban belső tulajdonságoknál már nem ennyire széles a paletta. Vannak tulajdonságok, amelyeket minden nő vonzónak tart, és tudatosan vagy tudat alatt, de keres a párjában.

Mit keresnek a nők a férfiakban?

A filmekben a csajok a rosszfiúkra hajtanak, ők azok, akikbe még az iskola legnagyobb könyvmolya is szerelmes titokban. De tényleg a rosszfiúkat keressük? Nos, kedves uraim, nem igazán. Nem árulok tovább zsákbamacskát, mondom, mely jellemvonások azok, melyekhez mi, nők vonzódunk.

1. Céltudatos
Szeretjük, ha egy férfi tudja, mit akar, s meg is tesz érte mindent. Ha ehhez még szenvedély is társul, a nők olvadnak, mint a vaj.

A folytatásért kattints Kiss Emese caféblogjára!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top