Család

Csoportos nemi erőszak áldozata lett, SMS-ben vált el tőle a férje

Ahelyett, hogy segített volna feleségének feldolgozni az őt ért szörnyűséget, a férj SMS-ben dobta ki a családjából gyermeke anyját.

Egy 25 éves indiai nőt a szomszédai csoportosan megerőszakoltak. Miután a nő beszámolt a borzalmakról a férjének, aki Dubaiban dolgozik építőmunkásként, rövidesen egy üzenetet kapott a férfitól, melyben háromszor leírta a talaq szót. A saría vallásjog szerint pedig ez azt jelenti, hogy a férje elvált tőle.

“Ez volt az utolsó dolog, amire számítottam a férjemtől, akivel öt évig éltem házasságban, és beavattam abba, hogy mi történt” – mesélte a nő, aki a nevét és az arcát nem akarta vállalni a nyilvánosság előtt, ezért a róla készült fotón is kendővel takarta el az arcát.

Csoportos nem erőszak áldozata lett, SMS-ben vált el tőle a férje
Az áldozat (balra)

A válást bejelentő SMS nyomán az anyósa kidobta a házukból,  elvette tőle négyéves kisfiukat is. Korábban pedig éppen az anyós volt az, aki elkísérte a rendőrségre megerőszakolt menyét, hogy feljelentést tehessen, ám a fia üzenete után minden megváltozott.

A fiatal nőnek vissza kellett költöznie a szülei házába, és a gyermekét sem láthatja. Azt mondja: a nemi erőszakot még túlélte volna, de miután kidobták a férje családjából, minden reményét elveszítette, és már élni sincs kedve.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top