Család

“Szerető vagyok, a feleségnek is van pasija”

Régen kaptam ennyire bonyolult, már-már szappanoperába illő szerelmi sokszögről beszámoló levelet. Most Kata gondolta úgy, hogy könnyít a lelkén, kiírja magából.

A társkereső lett a vesztem. Külföldön dolgoztam a nyár elején, amikor egy ismerősöm ajánlott egy társkereső oldalt. Regisztráltam, igazából jó poénnak gondoltam az egészet (persze tudat alatt nem). Meg is feledkeztem az oldalról, a jelszavam sem jutott eszembe sokáig. Egy hónap elteltével gondoltam felnézek, mi a kínálat. Több levelet is kaptam, de érdekes módon csak egy férfi, Bence tett kíváncsivá. A mellékelt fotókkal nem is foglalkoztam elmélyülten, levelezni kezdtünk, majd megbeszéltünk egy személyes találkozót. A profilján láttam: nem független. Ez bármit takarhat, úgy gondoltam, és nem is voltam épp szerelmes hangulatomban, inkább unalomból vágtam bele az ismerkedésbe.

A közeli parkban találkoztunk, majd piacra mentünk, ahol teljesen elvarázsolódtam. Akkor és ott éreztem, ő a nagy Ő! Villámcsapásként ért a felismerés, hogy magam előtt sem tudom titkolni, egy szempillantás alatt szerelembe estem! Kívül-belül tetszett az idegen.

Kattints a Második feleség caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top