Család

Egy csodálatos fotósorozat ritka betegséggel küzdő gyerekekről

Csodálatos fotósorozat készült ritka betegséggel küzdő gyerekekről. De ezeknek a fotóknak a középpontjában mégsem a betegség áll.

A következő fotósorozat olyan gyerekeket sorakoztat fel, akik ritka betegségben szenvednek. De a fotós célja az volt, hogy megmutassa, ezek a gyerekek is hétköznapi dolgokért rajonganak, igazi gyerekek, akiknek nem a betegségük áll az életük központjában.

Matthew imád focizni. Ő is egy ritka betegségben, Crouzon szindrómában szenved.
Matthew imád focizni. Matt egy ritka betegségben, Crouzon-szindrómában szenved.
April Hurler-szindrómás, aki mindenkit elvarázsol kedves és bájos természetével maga körül.
April Hurler-szindrómás, akiről mindenki példát vehet. April ugyanis elvarázsol mindenkit maga körül kedves és bájos természetével.
Elisabeth imád táncolni, nemrég kezdett el balettórákra járni. Elizabethnél szülés közben léptek fel komplikációk, így Hydrocephalus (vízfejűség) állt be nála.
Elisabeth imád táncolni, nemrég kezdett el balettórákra járni. Elizabeth édesanyja terhességének 24. hetében született. Hydrocephalus (vízfejűség) a betegsége.
Tomos álma, hogy a Manchester United focistája legyen. Vele született fejlődési rendellenességgel, nyitott gerinccel született.
Tomos álma, hogy a Manchester United focistája legyen. Veleszületett fejlődési rendellenességgel, nyitott gerinccel született.
Gracenek a gerince alsó része nem fejlődött ki. Imádja a Disney meséket, főleg Mickey egért
Grace-nek a gerince alsó része nem fejlődött ki. Imádja a Disney-meséket, főleg Miki egeret.

Olvass még betegség témájú írásokat az NLCafén:

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top